Туризъм, Свети Валентин, Влюбените, Париж, Венеция, Валенсия, Анталия, Женева

Свети Валентин наближава и влюбените, семействата, новите и старите двойки, момичетата и момчетата, мъже и жени – всички те по всяка вероятност, вече обмислят как да прекарат празника по най-хубавия и най-вече най-романтичния начин. В случай, че вие все още нямате и на идея къде да заведете половинката си, ние подготвихме за вас специални предложения, които да обмислите. Ето ги и най-често избираните туристически дестинации за Свети Валентин.

Париж
Няма спор, че Франция винаги присъства със знака за равенство в сърцата на влюбените. Всичко тук е романтично, приказно и предразполагащо към любов и интимност. Париж е създаден, за да приютява романтичните натури. Париж е идеалната дестинация за 14 февруари. И макар забележителностите му да са прекалено много, за да се разгледат за няколко часа, един ден във френската столица буквално ще разпали чувствата ви!

Венеция
Венеция е поредният град на любовта. Водната столица на Европа е истинско приключение, а когато се разхождате и плувате край тесните й улички с любимия човек, преживяването, определено, става по-вълнуващо. Кухнята на Италия е не по-малко вкусна и съдържаща какви ли не афродизиаци, така че ако ви се отскача до Венеция, няма да сгрешите.

Валенсия
Испанският град Валенсия е истинска приказка за една романтична двойка, която иска да избяга от баналното, но държи на авантюристичното и красивото, за да си изкара перфектно на 14 февруари. Тук, обстановката е повече от подходяща, защото целият град е осеян с уникални и спиращи дъха архитектурни шедьоври от ерата на Барока и Ренесанса, а портокаловите поля всяват усещане за свежест и харизма, спокойствие и отмора.

Топла Анталия
И като заговорихме за отмора и релакс, някои от влюбените биха предпочели да съчетаят празника с мечтаната почивка. Анталия е един от най-подходящите за тази цел турски курорти. Той е символ на романтиката от съвременен тип, на лукса и на невероятните морски и брегови гледки, от които не бихте останали нито разочаровани, нито безразлични. А освен всичко това, екскурзиите до южната ни съседка са доста изгодни през това време от годината. Не се притеснявайте, в Турция почти винаги е топло, така че дори през февруари ще случите на сравнително приятно време и за разходки, и за горещи емоции.

Женева
Асоциираме Женева със студената романтика на топлите отношения в една значително сериозна и интелигентна връзка, където царуват мирът и спокойствието, тишината като знак за съгласие и общ стремеж към развитие. Точно тези неща ще даде Женева на една зряла двойка, търсеща културно обогатяване, релакс и красива гледка. Като цяло, това е скъпа туристическа дестинация. Можете обаче да търсите билети тип „last minute”, а ако сте готови за приключения да нощувате в бюджетен хостел. Оставете си повече парички за ресторанти и посещения на забележителности, защото тук те наистина си заслужават!

Е, избрахте ли своята дестинация за Свети Валентин? Не забравяйте, че на каквото и да се спрете, най-важна за този празник е компанията!