Лайфстайл, Топ, Двойки, Резервацията, Ресторант, Ваканцията, Париж, Влюбени

Връзката предполага в един момент да се развие на ниво живеене заедно или брак, когато и започват основните скандали. Един мъдър човек бе казал, че ако двама души оцелеят на нападките на битовизма и преодолеят редовните дразги от ежедневен характер, те са родени един за друг. Този мъдър човек дори не намесва възвишени категории като уважение, разбирателство и т.н. Той е наясно, че хората се карат, а когато става въпрос за двойка, те се карат нон-стоп, просто защото делят много и са заедно нон-стоп. Вникнахме в най-честите причини, заради които почти всички двойки се карат не за да изваждаме някаква безсмислена статистика, а за да ви накараме да спрете да се вглеждате в тези дребнавости и да погледнете на хубавото, което имате помежду си! Ето ги и основните топ причини, заради които почти всички двойки се карат.

1. Закъсненията
Без значение дали става въпрос за резервацията в скъпия ресторант, в който най-накрая сте успели да вземете две оскъдни свободни места и то за рождения си ден, или за плащането на кабелната, все някой закъснява и другият все полудява. Започват се едни дразги за липса на отговорност и забравяне, ама нека си го признаем – всички закъсняваме!

2. Чистенето на банята
Това чий ред е основен повод за кавга. А когато мъжът изобщо не го прави, положението става нетърпимо – особено ако жената изключително, ама изключително много държи на изящния си перфектен маникюр.

3. Оспиванията сутрин…
По принцип, сега, когато всички си имаме телефон до главата, докато спим, никой не трябва да е виновен за чуждото оспиване. Ама при двойките не седят така нещата. Другият винаги е бил длъжен да събуди оспалия се…Иначе излиза, че не му пука, нали така?

4. Боклука…
Кой ще го хвърли? И да въведете график за реда, пак няма да са ок нещата. Все ще има много боклук из кошчетата у дома и все ще ви мирише на гадно, защото другият не си е свършил задължението. Спокойно – този боклук в крайна сметка не е чак толкова токсичен, все пак е дошъл от самите вас…!

5. Ваканцията
Жената иска да стои на плаж цял ден, мъжът не може да проседи и един час под слънце. Жената иска в Париж, а той мечтае за някой остров, където няма да си счупи краката от обикаляне. Общо взето, вземането на решение за следващата ваканция винаги е трудно, нали така, влюбени гълъбчета?

А вие карате ли се за тези неща? Ако да, време да спрете! Любовта е много по-велика от едни плочки в банята или резервация в киното!