Лайфстайл, Модни, Модата, Аксесоара, Микс, Идея, Модерно, Офиса, Тоалет, Разголен, Бизнес, Клиенти, Косата, Очите, Класическите

Модата е необятна тема и в нея винаги е имало и ще има правила и принципи, които сте длъжни или е препоръчително да следвате. Но в същия ред на мисли, съществуват и класически модни грешки и неправилни подходи, от които да се пазите и за избягвате на всяка цена. Някои от тях дори не подозирате колко много вредят на перфектната ви визия. Други може да са незабележими за вас, но ако се замислите, именно те са онзи дефект в крайния ефект, който постигате от всички процедури за красота и подбор на идеалния тоалет. Обмисляйки всички тези аксиоми в модата, ние се сетихме, че наред с грешките и лошите навици в тази област, има и тотални неприемливи принципи, които нито едно момиче не трябва да следва. Накратко – представяме ви седемте основни модни гряха, за които трябва да забравите завинаги.

1. Изневярата
Не само в любовта, но и в модата има понятие като изневяра. Тя гласи следното: никога не изневерявайте на себе си, колкото нещо да е модерно и всъщност, каквото и да е модерно в момента. Веднага след като решите да избягате от собствения си стил само и само да задоволите някакви модни претенции, които дадена модна къща или цялото общество има, вие ще изглеждате смешно, нелепо и дори неадекватно. Но има и още един тип изневяра в модата – изневярата, когато години наред сте били почитатели на дадена марка и рязко обърнете курса.

2. Да забравиш на колко години си
Човек е на толкова години, на колкото се и чувства. Но в модата няма такова правило. Едно е да вкараш младежки аксесоар във визията си, за да я разнообразиш и подобриш, но съвсем различно е да обличаш дрехи за младежи, след като имаш вече такива у дома.

3. Да не помислиш за повода
Това е следващото най-лошо нещо, което можеш да направиш, когато избираш аутфита си. Не е редно да си с вечерна рокля на обяд, с кейжуъл облекло в офиса и с разголен тоалет на среща с бизнес клиенти!

4. Пренебрегване ролята на аксесоара
Никой не иска от вас да се окичвате като коледни елхи. Въпросът е принципен. Понякога и един пръстен е достатъчен да запълни дупката, която по принцип запълват аксесоарите. Въпрос на стил и на вкус е!

5. Самозабрава
Изключително голям грях в модата е да забравите как изглеждате, докато пазарувате. Какво имаме на предвид? Ами това, че не е редно да купувате дрехи, които да не пасват на цвета на косата и очите ви, на ръста и на теглото!

6. Микс без никаква идея
Комбинациите са сложни в модата – никой не отрича този факт – но ако не можете да съчетавате различни принтове, най-добре не го правете и се придържайте към класическите и семпли концепции.

7. Пълна незаинтересованост
От случващото се в модата. Дори да изостанете малко, това ще се отрази на външния ви вид и ще бъдете одумвани от клюкарките в офиса.