Лайфстайл, Зодиите, Любовта, Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби

Влюбваме ли се от пръв поглед или ни трябва време, за да претеглим всички “за” и “против” преди да се впуснем в емоционална връзка? Предани ли сме в любовта или предпочитаме неангажиращите флиртове? Как обичаме и как очакваме да ни обичат? Да потърсим отговорите в нашия зодиакален знак.

Овен
За представителите на тази зодия е характерно, че са в състояние да се влюбят от пръв поглед през всеки период от живота си. Няма значение дали са семейни или не, дали са в тинейджърска или пенсионна възраст- страстта им не знае граници. Често ги привлича забранения плод и са готови да се сдобият с него на всяка цена. Ако поривите им бъдат отхвърлени, те се чувстват така, сякаш честта им е била поругана. Хубавото е, че бързо се успокояват и надживяват случилото се…

Телец
Обикновено се влюбват не в самия човек, а в представата си за него. Страстта не ги връхлита изведнъж, а се разгаря постепенно. Хлътнат ли обаче, няма по-чувствен знак. И тяхната чувственост не касае само секса, а всички аспекти на партньорството. С Телците можете пълноценно да се насладите на радостите и по-леко да преживеете трудните моменти. Знаят как да задържат партньора до себе си.

Близнаци
Младите Близнаци често са непредсказуеми и любовта за тях е по-скоро игра. Колкото по-зрели са обаче, толкова перспективата за сериозни отношения е по-голяма. Но не се опитвайте да ги обсебвате. Това е най-сигурния начин да провалите партньорството си. За този зодиакален знак е характерна една специфична духовна същност, която не обичат да споделят с никого. Способността им да долавят “честотите на другия” обикновено ги насочва към правилния партньор.

Рак
Раците са най-чувствителните и емоционално уязвими същества сред всичките 12 знака. Отстрани любовният им живот може да изглежда много богат, а те самите да го преживяват като тягостен. Романтици са и съзнателно или не, търсят идеалния партньор, което често проваля перспективите им за сериозни взаимоотношения. В любовта са олицетворение на израза “тихите води са най-дълбоки”.

Лъв
Любовта за представителите на този знак е празник и вдъхновение. Понякога дълго се въздържат от брак, докато не пленят сърцето точно на този партньор, който са си набелязали като подходящ. Тяхното честолюбие обикновено им пречи да се конкурират за обекта на чувствата си и ако човекът до тях си позволи макар и минимално тщеславие от типа: “внимавай, защото имам доста обожател(к)и”, Лъвовете няма да се поколебаят да кажат “край!”, сякаш подписват кралски указ.

Дева
Те нямат природния инстинкт да поемат инициативата в любовта. По-скоро са склонни пасивно да очакват избраниците на сърцето им да направят крачката. Влюбванията при Девите са на границата между еуфорията и психологическата зависимост. Неслучайно за тях се казва, че само разумът може да излекува чувствата им. Склонни са да анализират връзките си, което им помага да се предпазят от главозамайване.

Везни
Те повече от всеки друг знак се нуждаят от дълбока връзка, за да се чувстват удовлетворени. Не се влюбват лесно, нужно им е да осмислят чувствата си. Сантиментални са и изпитват вътрешна необходимост да даряват с нежност любимия човек. Притежават удивителната способност да се адаптират към характера на партньора. Често личното им щастие е отаржение на емоционалното състояние на партньора – ако той е щастлив, и те са щастливи, ако е нещастен – и те страдат.

Скорпион
Чувствени и ненаситни натури. Стремят се с цялото си същество към изобилие от сърдечни трепети, като при това доста добре лавират сред ураганите от чувства, които се разразяват край тях. Сред представителите на този знак се срещат най-много “фатални жени”. Съзнават силата на своето обаяние и не търпят поражения. Обикновено са страстни и получувствата са им чужди.

Стрелец
Любовта на Стрелците е като жарава от нажежени въглени. Ако подходите непредпазливо към нея, ще ви опари. Ако я полеете със студена вода (Стрелците не обичат прозата), ще угасне. Всъщност, ако намерите правилния път към нея, можете заедно да се наслаждавате на изискано барбекю. А какви са те? Просто ги накрайте да се чувстват издигнати на пиедестал. Иначе харесват партньор с ярка индивидуалност, който осезаемо се отличава от обкръжението.

Козирог
В младежките си години Козирозите са до известна степен “сковани” в романтичните взаимоотношения. Това им пречи да разгърнат дълбоки интимни връзки. В по-зряла възраст стават по-освободени и тогава е най-вероятно да срещат голямата си любов. Поведението им спрямо любимия човек може да варира от болезнена откровеност до прикритост, от неистова ревност до безразличие, но това не проваля взаимоотношенията им.

Водолей
За тях любовта е повече въображение, отколкото реалност. Мечтаят за необикновени неща и често обграждат обекта на любовта с ореол, който рядко съответства на действителността. След като се разочароват от идеализирания си избраник, взаимоотношенията им често преминават в приятелство. Водолеите имат свое собствено мнение по въпроса за любовта. Не се съобразяват с общоприети норми и предразсъдъци и държат на свободата си.

Риби
В любовта представителите на този зодиакален знак са толкова различни, колкото и в останалите сфери на живота. Няма толквоа загадъчно сърце, колкото сърцето на рибите – дълбоко и тайнствено, като морската шир. Чувствата им ги спохождат незабелязано и растат неусетно. В състояние са дълго да поддържат платонични отношения, като крият дори от самите себе си страстта, която изпитват.