Лайфстайл, Дамите, Любим, Празника, Скъпи, Дами, Купувате, Пуловери, Писмо, Бутилка, Любимия, Отбор, Мач, Ваканция

Добре, скъпи дами, време е да престанете да купувате пуловери на мъжете си, защото те така или иначе няма да ги облекат. Но и да замените подаръка със суичър, честно казано, също не е толкова оригинална идея. Между другото, да подарявате дрехи на мъж, съвсем не е като да го правите за една жена. Време е да осъзнаете, че те не са като вас и харесват и се впечатляват от съвсем различни неща…

Сега сигурно се чудите с какво да изненадате любимия си за предстоящия му празник. Ако знаехте как, нямаше да сте тук. А може би сте в търсене на поредната оригинална идея? И така да е, на правилното място сте. Ще ви дадем няколко интересни съвети и се надяваме да пробвате поне някои от тях. Мъжете ви ще останат доволни. Гарантираме ви го!

1. Сгответе му… любимото му!
Даже половинката ви да не е чак толкова изискан гастроном като вас, не бъдете свенливи. Сгответе това, което наистина обича да яде вашия любим. Ако са сандвичи и пици, винаги има начин да сервирате празничната вечеря по-тържествено и креативно. Разрежете под формата на сърце франзелата за френския сандвич или просто напишете с кетчуп „Обичам те!“ на парчето пица. И не забравяйте – бирата е важна днес, а не бялото ви вино!

2. Заведете го на еднодневна ваканция изненадващо
Всеки би се зарадвал на спонтанно пътуване. Това е най-добрият начин за разтоварване, а празниците са най-добрите поводи за такова. Дори да не е кой знае колко далече дестинацията, ефектът на изненадата ви ще го има. В крайна сметка, половинката ви очаква поредния пулове от вас…

3. Писмо в бутилка..
Е, добре де, може и да не е в бутилка, която да захвърлите във вече приготвената за него вана за след работа. Макар че това съвсем не е лоша идея…И само писмо да е с вашите най-съкровени и топли чувства, приели формата на думи, които по принцип не използвате в ежедневието си ще го затрогнете много силно, дори ще го разчувствате – нещо, което чакате от своя мъж скала от години, нали?

4. На мач като на мач…
Но и вие трябва да сте там! Това не е просто билет за мач на любимия му отбор, който пропуска да гледа заради вас. Това е начин да покажете, че уважавате интересите му и дори сте на път да се примирите дотолкова с тях, че да станете част от тях! Нищо няма да ви стане от един мач, а и кой знае, може и да ви хареса!