Здраве, Щастие, Здравето, Позитивно, Любов, Обич, Плаж, Море

Казват, че щастието нямало нищо общо с характера на човек. То било, видиш ли, дадено от съдбата или взето от Бог поради еди какви си причини… Нашето мнение обаче съвсем не е такова, а напълно противоположно. Ние мислим, че щастието е нещо, над което трябва да работим ежедневно – и не говорим във смисъл да сме вманиачени по някакви фикс идеи и цели. Щастието, само по себе си, е начин на мислене, начин на възприятие на света. И ние сме сигурни, че ако и вие го приемете за такова – за състояние на духа – най-накрая ще разберете какво е да сте щастливи хора. За да достигнете обаче тази нирвана, е добре да започнете с тези простички правила – 5 на брой и 100% действащи при всички.

1. Оценяваме малките неща и тези които имаме, а не които нямаме и силно желаем. Колкото и банално да ви звучи това, то действа. Няма човек с истинска щастлива физиономия, който да не оценява здравето си и който ежедневно да не благодари, че има такова страхотно семейство. Всичко останало, което иска, но още няма за него не са загуби или химери, а просто цели, за които знае, че са преходни и някой ден дори може да замени с нови.

2. Имаме страхотно утро
По утрото познаваме какъв ще е денят ни, нали така? Ами тогава как очаквате да имате прекрасен ден, като се събуждате с тази кисела гримаса и започнете от сутринта да е оплаквате от живота си? Я стига! Погледнете се в огледалото – вижте красотата си, вижте човека до вас в леглото ви, децата в детската стая…Има ли по-голямо щастие от всичко това?

3. Правим всичко възможно да бъдем полезни на хората
Един-единствен път ви е нужен да направите добро някому, без да искате отплата или дори без да познавате човека, за да разберете, че няма по-голямо позитивно зареждане на съзнанието от това да бъдете полезни. Направете го, повторете го после пак и ще видите, че пътят към щастието минава и през това да носим щастие на другите.

4. Живеем за мига, когато можем да си го позволим
Тези моменти са жизнено необходими за вас! Те ви зареждат и ви дават наслада от живота. Никой не казал, че трябва да живеете през просото и да не мислите за утрешния ден. Казваме само, че всеки има нужда от изпускане на парата и че понякога моментът тук е сега е по-важен от всичко друго на света. Когато усетите такъв прилив, просто сграбчете момента, изживейте го на макс!

5. Обичаме и пак обичаме!
Щастие без любов е като птица без криле, като плаж без море. Дори най-богатият човек, който има всичко и може да си го позволи, е най-щастлив само когато го обичат – та дори и да си е купил любовта си. Не щадете любов и ще получите много щастие! Гаранция!