Здраве, Любимите, Плодове, Зеленчуци, Ябълки, Ананаси, Домати, Ягоди, Картофи, Портокали, Грейпфрути, Зелени чушки, Грозде, Зеле, Круши

Знаете ли, че може да се научи много за характера на човек… по любимите му храни. Австрийски биофизици открили, че съвсем различни и непознати хора, които харесват едни и същи плодове и зеленчуци, определено имат сходство в характерите си. И съответно се отнасят по подобен начин към близките си и към представителите на противоположния пол. Предлагаме ви лесен начин да разберете какъв човек стои срещу вас – достатъчно е само да знаете кои са любимите му плодове и зеленчуци.

Любителите на ябълки
Хората, които често посягат към този плод определено се отнасят с много внимание към здравето и добрата си форма. Основните черти в характера им са завидното постояноство, вярност и преданост.

Любителите на ананаси
Това са хора, които лесно и често се влюбват. Те си падат и по горещите дебати независимо от темата им и обичат да общуват с всякакви хора. Любителите на ананаса са и големи авантюристи, те могат да се забъркат в невероятна афера или в много рисково приключение.

Любителите на домати
Феновете им са склонни към преяждане, което от своя страна води до наднормено тегло. От това може да пострадат както здравето им, така и доброто им самочувствие.

Любителите на ягоди
Този плод е предпочитан от хората, за които основното в живота е да имат комфорт. Любителите на ягодите често са склонни да сключат брак по сметка.

Любителите на картофи
Практичните хора обичат да похапват картофи. Те обикновено имат здрави и големи семесйтва.

Любителите на портокали
Честните, спокойни, умни и интелигентни хора предпочитат оранжевия плод. В любовта те са романтични, грижовни и благородни. А ако животът им внезапно направи неочакван обрат, те бързо успяват да се адаптират към новите изисквания.

Любителите на грейпфрути
Това са хора с вкус към мистериозното. Феновете на този плод обикновено са несериозни и повърхностни. Прекарват по-голямата част от времето си в грижи за себе си и са големи привърженици на здравословния начин на живот. Следват всички препоръки на лекарите и рядко се изкушават от вредни привички.

Любителите на зелени чушки
Този зеленчук е за изключително страстните мъже и за най-ревнивите жени.

Любителите на грозде
Това са хора, които са в постоянно търсене на най-изискваните удоволствия. Въпреки това с течение на времето те стават идеални съпрузи (или съпруги) и напълно се посвещават на семейството си.

Любителите на зеле
За повечето хора това не е много любим зеленчук. Малкото му фенове се отличават с тежък характер, решителност и прекомерни изисквания към околните. Не е лесно да се спечели сърцето им, но ако това наистина се случи, то ще е завинаги.

Любителите на круши
Предпочитани са от забавните, чувствени и страстни хора. Появата им в каквато и да е компания няма да остане незабелязана от представителите на противоположния пол.