Лайфстайл, Панталонът, Удобен, Стилен, Широки панталони, Шалварите, Дизайнерите, Сезон, Гардероба

Днес той е не само удобна и функционална дреха, но и стилен елемент в гардероба на всяка жена. През този сезон продължават дизайнерските експерименти с дължината.

С дължина малко под коляното
Повече известни дизайнери предлагат в своите колекции панталон с дължина малко под коляното. Моделът стои много елегантно в комбинация с високи ботуши. Що се отнася до цветовете, заложете на ярките нюанси. Обърнете специално внимание на червеното. Материите са туид, кадифе, леки фланелени платове.

Широки панталони
Разкроените крачоли и по-широкият силует напомня модата от 70-те години. Цветът е черен. Материите – тъмен деним, бархет, еластични платове.

Шалварите
Едно от най-оригиналните и нестандартни дизайнерски предложения са панталоните тип шалвари. Олекотеният силует и въздушният обем ни пренасят в света на приказките за принцеси и шейхове. Материалите естествено са леко падащи цветни коприни, в студени тонове. Това е доста удобен вариант за ежедневието.

Тип конус
Този модел запазва своята актуалност от летните колекции. В зимните предложения обаче разликата в ширината горе и долу не е чак толкова рязка. Цветовете са сиво, черно, маслинено сиво. Материите са деним, кожа, вълна.

Свободни и широки – в стил кънтри
За всички почитатели на Дивия запад дизайнерите предлагат удобни, широки модели, които могат смело да се комбинират с къси сака и каубойски ботуши. Този тип панталони са с висока талия, дължина до тока на ботуша и един интересен детайл – лека драперия. Цветовата гама е класическа – черно, бяло, сиво. Материалите – туид, бархет, фланелени платове.

Плътно прилепнали
Ако имате слаба и стройна фигура, можете да си позволите плътно прилепнал по тялото панталон от ластична материя. Те се комбинират с жакети в мъжки стил със строги линии, без излишни аксесоари. Основните цветове при тези модели са черното и червеното. Материите са изкуствена или естествена кожа, еластични тъкани.